jún
5

Ki mondta, hogy mindig neked kell a konyhában tüsténkedni? Eleged van már abból, hogy mindig neked teszik fel a kérdést: Mi lesz az ebéd? És mikor lesz kész?

Unod már újra és újra kitalálni mit adj a családodnak enni, ami nem a megszokott, ami nem tart órákig, amit mindenki megeszik?

És utána persze a mosogatás és a rom eltakarítás is rád marad.

Megoldási lehetőségek:

  • Hívasd meg magatokat szülőkhöz, nagyszülőkhöz ebédre!
  • Esetleg egy baráti grillparty mondjuk a barátnál? :)
  • Rendelj egy pizzát!
  • Menjetek el étterembe! Ha szűkös a családi költségvetés, néha akkor is megtehetitek, hogy étteremben költitek el a vasárnapi ebédet. Sok étteremben hétvégén is van menü, ami jóval kevesebbe kerül az étlapon szereplő ételeknél. Emelett ugyanolyan finomak, kiszolgálnak, nem kell gürizni és a mosogatás is végre másra marad.

És ezek után mi a Te dolgod? Lábadat felpolcolva olvasgathatsz, foglalkozhatsz magaddal vagy akár aludhatsz is egy kicsit ebéd után. Hiszen egy kis pihenés neked is jár. Élj vele!

A bejegyzés trackback címe:

https://fozzunkasemmibol.blog.hu/api/trackback/id/tr172059416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása