jún
22

Káposztás tészta:

Hozzávalók: Egy kis fej káposzta, 1 cs tészta, só

Elkészítése: A káposztát a reszelő nagylyukú oldalán lereszelem, megsózom és hagyom egy kicsit állni. A tésztának felteszem a sós- olajos vizet forrni. Egy wokba vagy lábosba olajat teszek, a káposztát kinyomkodom és megsütöm sűrű kevergetés mellett. Mikor kész, a kifőtt tésztát hozzáadom és alaposan összekeverem.

Sós- borsos és porcukros változata is nagyon finom. Attól függ ki hogy szereti.

A bejegyzés trackback címe:

https://fozzunkasemmibol.blog.hu/api/trackback/id/tr82101983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

háziasszonysuli 2010.06.23. 21:47:01

Húúú, most nagyon megkívántam....
Én a borsos verzióra szavazok ;)

e-dit 2010.06.29. 15:40:44

Nálam is a borsos a tuti! De nálunk a káposzta nyersen is nagy kedvenc, csak úgy rágcsálgatni nassolás helyett.

dansom 2010.07.15. 21:31:38

Én leadok egy szavazatot az édes változatra. :) Gyerekkorom óta így eszem. A férjem meg csak néz, hogy hogy lehet a káposztás tésztát porcukorral enni? :)

vjutka 2010.07.20. 15:07:55

Mi csak sósan, és borsosan tudjuk elképzelni.
süti beállítások módosítása